K třaskavému interview Oprah s Harrym a Meghan se vyjádřil Gary Goldsmith, což je bratr Carole Middletonové, maminky vévodkyně Kate. O královskou rodinu se zajímá, ale vévodové ze Sussexu mu prostě hnuli žlučí. „Byl jsem na ně naštvaný, jak se tam navážejí do naší královské rodiny. Nebyl žádný důvod, aby takovým způsobem zradili důvěru rodiny,“ zlobil se Gary pro The Sun.

Zcela logicky ho nejvíc nadzvedlo ze židle, když Meghan tvrdila, že známá historka o pláči na vlastní svatbě proběhla opačně, než se dosud tvrdilo - údajně nerozplakala Meghan svým chováním v situaci ohledně družičkovských šatů vévodkyni Kate, ale bylo tomu naopak. Slzy měla ronit naopak nevěsta Meghan a viníkem prý byla její švagrová. 

Tomu se ale Gary zdráhá uvěřit a svou neteř brání, jak jen může. „Rozhodně není možné, aby to Kate, jak ji znám já, udělala. Nevěřím ani slovo!“ zuřil, ale rozhodně neřešil jen tuto část rozhovoru. Manželský pár podle nich lhal, nebo mlžil i v jiných ohledech. „Celé to interview bylo neuvěřitelné. Neznala slova národní hymny? Prosím vás! Harry ji zpíval od chvíle, co mu bylo pět let,“ nechápe Goldsmith.

„Palác jí odmítl pomoci, když trpělo její mentální zdraví? Tak to jim nežeru, Harry je přece patronem charity ohledně duševního zdraví,“ kroutil nechápavě hlavou strýc vévodkyně z Cambridge, a dokonce zašel tak daleko, že Meghan a Harryho označil za ňoumy pomocí britského hanlivého výrazu »muppets«.

Na druhou stranu, když sledoval prince Harryho a jeho chování na pohřbu svého dědečka, prince Philipa (†99), bylo mu ho upřímně líto. „Vypadal ztraceně,“ politoval ho a připomněl »zlaté staré časy«, kdy Harry trávil svůj čas s Williamem a Kate a zdál se být velmi šťastný. „Když se k nim přidala Meghan, měla to být přece větší zábava. Jenže to dopadlo jinak - na konci to bylo všechno jen o Meghan. Byl jsem zklamaný,“ dodal pro The Sun Gary.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
57 fotografií