Je to více než rok, kdy Meghan Markleová (39) a princ Harry (36) dali královské rodině vale a spolu s jejich synem Archiem (1) našli nové útočiště v kalifornském Montecitu. Navzdory nabalujícím se skandálům, vyvolaným například interview s Oprah Winfreyovou, v němž rodinu obvinili z rasismu, nebo prosáknutím soukromých hovorů s princem Williamem (38) a Charlesem (72) na veřejnost, se život v paláci uklidnil a všem se dýchá lépe.

„Jedním z hlavních problémů působení Harryho a Meghan v královských řadách byla jejich neschopnost pochopit, jak některé věci fungují,“ svěřil se zdroj z Buckinghamského paláce pro server Daily Mirror. „Bez jejich agresivních nářků, proč si nemůžou dělat, co se jim zamane, je život jednodušší a klidnější,“ dodal zdroj.

Krátce před odvysíláním explozivní výpovědi s Oprah o životě ve stínu koruny se v britských médiích objevily zvěsti, že Meghan měla šikanovat své zaměstnance. Dva podřízené svým chováním a peskováním údajně vyštvala z paláce. Proti závažným obviněním se vévodkyně ze Sussexu okamžitě ohradila. „Meghan je zarmoucena tímto posledním útokem na její osobu, zvláště když byla sama terčem šikany,“ reagovala její mluvčí.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
81 fotografií