Herec a festivalový prezident jede pořád na plný plyn. „Nic zásadního jsem neměnil,“ říká Bartoška o svém současném životě. „Když mám někde tu povinnost, tak si roušku nasadím, ale jinak bych se nechtěl nechat svázat těmi nesmyslnými direktivami,“ tvrdí herec, který už má za sebou očkování proti covidu.

Jako hra

Právě dotočil dva filmy – s režisérem Petrem Kolečkem (37) komedii Zbožňovaný a s Radkem Bajgarem (58) Teorie touhy, navazující volně na Teorii tygra. A teď už připravuje karlovarský filmový festival, který tentokrát bude až v druhé polovině srpna.

Kromě toho se zástupci nadačního fondu Naše plíce předal ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí ultrazvukový přístroj v hodnotě 220 tisíc korun, který odhalí i postižení plic u covidových pacientů. „Ty přístroje mi přijdou srandovní. Já si myslel, že je to nějaká počítačová hra pro puberťáky a ono to bude zachraňovat lidské životy,“ říká Bartoška s obdivem.

Deprese

Už ale na sobě pocítil důsledky covidu, byť nikdo z jeho blízkých postižen nebyl. „Nedávno jsem šel po Václavském náměstí a padla na mě deprese. Jak je to vše prázdné. Najednou mi přišlo, že i ty baráky jsou nějak víc špinavé. Je to celé divné,“ svěřil se herec. „Když v tom člověk rok žije, tak ať chce nebo nechce, podvědomě se to projeví,“ přiznává Barťák.

VIDEO: Bartoška, Kaiser, Lábus nebo Janžurová: Neskutečně zábavné zdravice! 

Video
Video se připravuje ...

Bartoška, Kaiser, Lábus nebo Janžurová: Neskutečně zábavné zdravice! Redakce Blesk

Fotogalerie
34 fotografií