Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pavlínu hledala rodina i vrtulník s termovizí: Konec pátrání!

Aktualizováno -
21. dubna 2021
09:24
Autor: VaB - 
20. dubna 2021
12:12

Pohřešovanou matku dvou dětí Pavlínu hledala rodina i policie. Do pátrání byl nasazen i vrtulník s termovizí. Pavlína v pondělí ráno odešla do práce, z té se ale omluvila a nedorazila tam. Rodina o ní neměla žádné zprávy. V pondělí policie informovala, že Pavlína byla naštěstí nalezena v pořádku.

39letá žena byla pohřešovaná od pondělí. Rodina se bála nejhoršího, zmizení mámy dvou dětí proto příbuzní ohlásili na policii. O pomoc prosili také na sociálních sítích. „Pohřešujeme od rána naši velice dobrou kamarádku, maminku dvou dětí, manželku,“ informovala Pavlínina známá Dominika.

„Moc Vás prosím, koukejte kolem sebe... I pokud ji někdo dnes někde zahlédl, dejte nám prosím vědět,“ vyzvala Dominika. Do pátrání se zapojili policisté, nad Chebem pak v pondělí večer létal vrtulník Letecké služby Policie ČR vybavený nejmodernější termovizí a výkonným světlem na vyhledávání ve tmě.

Policisté uvedli, že žena v pondělí brzy ráno odešla do práce, přes mobil se ale omluvila a do práce nedorazila. Rodina o ní neměla jedinou zprávu. „Pohřešovaná žena má užívat léky a léčit se s psychickými problémy. Ze svého bydliště žena odešla v blíže nezjištěném oblečení. Odejít měla bez osobních dokladů i mobilního telefonu,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

V úterý krátce před 16. hodinou policie zveřejnila zprávu o tom, že pohřešovaná žena byla nalezena v pořádku.

Psychoporadna Blesku: Svěřte se, specialisté vám poradí. Psychoporadna Blesku: Svěřte se, specialisté vám poradí. | Blesk.cz

 

V Česku se pohřešuje celá řada dětí, některé i déle než 20 let. Na jejich fotografie se můžete podívat v galerii.

Brnooo ( 21. dubna 2021 00:09 )

"Drobný" a "nepodstatný" opakovaný omyl - neuvádíte ani okres nebo město, ono třeba z Chebu bude těžko v Uherském Brodě...

dvorece ( 20. dubna 2021 12:58 )

Svůj mobil nechala doma. Přes jaký mobil tedy volala do práce, aby se omluvila ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání