Harry by měl v Británii zůstat až do středečních narozenin své truchlící babičky královny Alžběty II. (94) a vlast opustit koncem týdne, avizuje obeznámený královský zdroj. „Pokud vše půjde dobře, zdrží se Harry na královniny 95. narozeniny,“ svěřil listu The Sun.

Ryšavý princ si údajně zakoupil otevřenou zpáteční letenku, tudíž se do Spojených států může vrátit v kterýkoliv jiný termín. Někteří královští experti se domnívají, že se Harry bude snažit podržet svou rodinu v těchto bolestných časech a využije příležitosti zalátat díry ve vztahu s princem Williamem (38) a tátou princem Charlesem (72), které znemožnil v březnovém rozhovoru s Oprah Winfreyovou. Po pohřbu prince Philipa se Harry dokonce připojil k bratrovi a Kate Middletonové (39) a krátce s nimi rozmlouval.

Za prodloužení Harryho návštěvy alespoň do středy se vyslovili i někteří členové rodiny, prozradila královská komentátorka Victoria Arbiterová pro Daily Express. Jiní experti na chod domácnosti britské monarchie ale nepředpokládají, že Harry dá přednost rodině před svou těhotnou a osamělou manželkou Meghan Markleovou (39) a je už na cestě na letiště.

Rozlícení Britové s nimi souhlasí. Harry podle nich nezná soucitu s babičkou a než aby jí byl nablízku, tak jako ona jemu po ztrátě maminky princezny Diany (†36), utíká za Meghan, která by to bez něj pár dalších dní bezesporu vydržela.

VIDEO: Harryho a Williama na pohřbu prince Philipa (†99) odděloval bratranec

Video
Video se připravuje ...

Harryho a Williama na pohřebu prince Philipa (†99) odděloval bratranec reuters

Fotogalerie
74 fotografií