Před pandemií trávila dny v mateřské škole jako učitelka a možná právě práce s dětmi prospívá její kreativitě. Ve volném čase se Adéla věnuje tvorbě věnců a jiných přírodních dekorací, pečení květinových dortů a neustálému zkrášlování a vylepšování zahrady i domácnosti.

„Dům stavěl manželův děda a my si jej teď kousek po kousku předěláváme k obrazu svému. Z garáže nám vznikla nová kuchyň, kam chodím relaxovat při pečení,“ prozrazuje Adéla, kde vznikají její božské dorty.

Fotogalerie
9 fotografií
Záběry na fotkách nezapřou inspiraci severským stylem a designem, kterou si Adéla vozí rovnou od zdroje. O prázdninách totiž jezdí s rodinou „na chalupu“ u moře v Norsku.

„Manžel s tchánem rybaří, já poznávám tamní přírodu a kulturu. Jezdíme do Norska už dvanáct let, poznali jsme nové přátele a trochu jsme tam zapustili kořeny,“ prozrazuje s úsměvem sympatická brunetka. Není divu, že si své světlé skandinávské útočiště hýčká i doma na Moravě.

Článek připravil časopis Blesk Bydlení. Aktuální číslo koupíte v novinových stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Ochutnávka z Blesk Bydlení květen 2021 Czech News Center