Lásku k designu v sobě objevila, když si zařizovala své první samostatné bydlení. Tato záliba Ivu dovedla až ke studiu interiérového designu. Tomu se poté chtěla věnovat i profesně, ale místo toho získala práci snů pro značku Bonami.

O prostor k seberealizaci však neměla nouzi. S manželem totiž zrekonstruovali a stylově zařídili byt v Praze a další výzvou byla dřevěná přístavba ke starému domu v Českém středohoří.

Fotogalerie
13 fotografií
Fotky z obou domácností sdílí na svém Instagramu, který si založila jako rozptýlení při mateřské dovolené. Nejen z názvu blogu, ale samozřejmě i z fotek čiší skandinávský vliv. „Nejvíc mě inspiruje severský design, ta čistota, dřevo a takovej ten jejich šmrnc,“ přiznává nápaditá blogerka.

Nakoukněte k Ivě na Instagram a nechte se inspirovat vzdušnými interiéry, uměním na zdech a jednoduchými barevnými kombinacemi s dřevěnými prvky. Vedle fotek jejích dvou domovů tam naleznete i tipy a triky pro domácnost nebo tvůrčí DIY nápady.

Tento článek pro vás připravil časopis Blesk Bydlení. Aktuální číslo koupíte v trafikách nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Ochutnávka z Blesk Bydlení květen 2021 Czech News Center