Instagramové účty Kensingtonského paláce a královské rodiny ve středu zveřejnily nový snímek, který fanoušci nikdy předtím nespatřili. Za rodinnou idylkou s nejmenšími členy britské monarchie na hradě Balmoral stojí talentovaná fotografka Kate Middletonová, jež v posledních letech pořizuje veškeré snímky svých tří dětí. Sesadit sedm nezbedníků k téměř stoletým prarodičům musel být pořádný oříšek, výsledek ale dopadl přesně podle plánu.

Na snímku se zleva doprava nachází Prince George (7), královna Alžběta s princem Louisem (2) v náruči, Savannah Phillipsová (10) za gaučem, princezna Charlotte (5), princ Philip, Mia Tindallová (7) se sestřičkou Lenou (2) a Isla Phillipsová (9). Jak si fanoušci ihned všimli, jeden malý parťák chybí – syn prince Harryho (36) a Meghan Markleové (39) Archie (1).

Jeho absence je vysvětlena hned v popisku příspěvku – snímek vznikl v roce 2018, tedy rok před jeho narozením. Přesto si někteří pisálci nenechali ujít příležitost v komentářích zbytečně zhanit vévody ze Sussexu za to, že syna nechtěli do rodinného momentu zahrnout.

VIDEO: Zemřel princ Philip (†99), manžel britské královny Alžběty II. (94): Jaký byl jeho život?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel princ Philip (†99), manžel britské královny Alžběty II. (94): Jaký byl jeho život? Videohub

Fotogalerie
74 fotografií