Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Missku obvinili ze zabití dívky (†18), kterou měla srazit autem. Pozůstalí chtějí spravedlnost!

Autor: shp - 
16. dubna 2021
11:52

Konečně se dočkali! Zarmoucená rodina mrtvé studentky Linh (†18), kterou měla loni v září na přechodu v Bratislavě srazit slovenská misska Daniela Kralevich (35), je ráda, že se tragický případ konečně posunul. Policie totiž ze zabití studentky slavnou krásku obvinila.

Kravelich podle webu Pluska.sk k případu mlčí, na dotazy nereagovala. Podle TV JOJ se do případu vložil i generální prokurátor Maroš Žilinka. Ten zjistil vážná pochybení, ke kterým došlo už při dokumentování fatální nehody.

Měla na uších sluchátka?

Mělo jít o nepřiměřeně dlouhé znalecké dokazování, nekonání dozoru nad dodržováním zákonnosti postupu ze strany prokuratury. Dívka po sražení na místě zemřela. Podle některých svědků měla při přecházení přechodu na uších sluchátka.

Rodina nyní volá po spravedlnosti. „Jediné, co bychom opravdu chtěli, je, aby se to celé brzy uzavřelo. Aby se už dosáhlo spravedlnosti, aby mohla sestra už v klidu odpočívat,“ řekla televizi smutně sestra zemřelé.

Missce hrozí pětileté vězení

Obvinění ze smrti studentky potvrdila Krajská prokuratura v Bratislavě. Podle ní hrozí viníkovi v případě prokázání viny až pětiletý pobyt za mřížemi.

krapotkin ( 16. dubna 2021 14:38 )

Spravedlnost ? A v Česku ? Ha, ha, ha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání