Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Maminku (†35) pěti dětí našli mrtvou v jezeře: Zřejmě byla zavražděna!

Autor: jel - 
15. dubna 2021
19:32

Tělo Litevky Egle Vengalieneové, která byla maminkou pěti dětí, se našlo v pátek kolem sedmé hodiny ráno v jezeře v Suffolku v Anglii. Policie zahájila vyšetřování a pro podezření z vraždy byl zatčen šestačtyřicetiletý muž.

Paní Vengalieneová pocházela z města Rokišis v Litvě a její kamarádka Vitalija nyní na facebooku pořádá finanční sbírku. Peníze budou použity na převezení těla zesnulé zpět do její rodné vlasti.

„Pět dětí zůstalo bez matky. Je těžké najít slova, která by vás utěšila. Vyjadřujeme veškerou podporu rodině i blízkým. Zároveň žádáme všechny Litevce o finanční pomoc, aby mohlo být její tělo přepraveno do Litvy,“ uvedla podle Daily Mirror v příspěvku kamarádka. 

Ta popsala zesnulou jako skvělou matku a krásnou ženu. Její smrt je obrovskou tragédií. Suffolská policie uvedla, že v sobotu byla provedena posmrtná prohlídka těla. Aby se zjistilo, jak paní Vengalieneová zemřela, je však nutné provést ještě další testy.

Vyšetřovatelé dále uvedli, že se domnívají, že se podezřelý se zesnulou znali. Ohledně dalších informací však prosí o pomoc širokou veřejnost. „Chápeme, že mnoho lidí to šokovalo a znepokojilo, proto budou následující dny v okolí místa činu hlídkovat policisté,“ řekl detektiv Andy Smith.

 

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání