Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Konec pátrání po mladíkovi (18): Rodina ho postrádala, on prý vymetal bary v Praze

Konec pátrání po mladíkovi ze Slovenska (18): Už mu bylo osmnáct.
Konec pátrání po mladíkovi ze Slovenska (18): Už mu bylo osmnáct.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ran - 
31. března 2021
16:19

O mladíkovi ze Slovenska jsme psali v září 2020, kdy po něm policie vyhlásila pátrání. Rodina ho tehdy nahlásila jako pohřešovaného a bála se o něj. Podle policie se měl pohybovat v Praze, kde prý navštěvoval noční bary. S příchodem jeho 18. narozenin ale pátrání skončilo. 

Mladík 20. srpna 2020 odešel ze svého bydliště na Slovensku a od té doby se prý rodině neozval. Pátrali po něm následně policisté, podle jejich informací se nacházel v Praze. V hlavním městě měl hlavně chodit po barech.

„Od konce srpna o sobě nepodal žádnou zprávu a do místa bydliště se nevrátil. Na základě provedených šetření bylo zjištěno, že se mladík s největší pravděpodobností nachází v Praze. Je možné, že navštěvuje noční kluby,“ uvedla v září 2020 policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Mladíka se policii nalézt nepodařilo. Pátrala po něm, dokud mu bylo 17 let. Drobnější, štíhlý, blonďatý mladý muž však nedávno oslavil 18. narozeniny, a tím pro policii přestal být mladistvým. Policie proto pátrání ukončila.

„Vzhledem k pominutí důvodů splňujících účel pátrání odvolali policisté pohřešování po uvedeném mladíkovi,“ informovala v úterý v tiskové zprávě Siřišťová a poděkovala veřejnosti za pomoc. Vzhledem k tomu, že mladík není v ohrožení života ani není podezřelý z trestného činu, policie vyhověla žádosti slovenské policie a pátrání odvolala, vysvětlila.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání