Slovenská zpěvačka na jednom z Maledivských ostrovů provozuje resort a má i vlastní cestovku. Po celou dobu, co tam byla, tak lákala své fanoušky, aby přiletěli a užili si stejnou pohádku, jakou prožívala ona. Většina se rychle ohradila, že na to nemá, ale i pro ty měla Dorota řešení. 

Možná vás napadne, že na to nemáte, ale budete překvapeni, cenově to není až tak strašné. Já osobně, kdybych musela prodat televizi a auto, tak by mi to za to stálo, abych nemusela být měsíc s malým zavřená doma,“ poradila Nvotová

Ale po třech měsících je náhle pohádky konec a starší dcera Šiškové je zpět doma na Slovensku. 

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Zítra letím (celkem nečekaně a najednou) domů. Bublina, bláznovství, karanténa, zákazy a příkazy, hezké jaro, nejistota a nestabilita. Moje tři měsíce na ostrově byly krásnou oázou klidu, naprosto bezpečného inkubátoru před šílenstvím pandemie v Evropě, závistí, zanedbáním a nedorozuměním,“ oznámila na sociální síti Dorota. Co ji tak rychle přinutilo sbalit kufry? To už nevysvětlila.

S jejími tvrzeními také zdaleka všichni nesouhlasí. „Proč tak hloupé řeči? Na Maledivách v současnosti probíhá 3. vlna pandemie, s mnohem nižšími čísly nemocných/mrtvých než u nás. U nás je mnohem těžší námaha udržet pandemii na uzdě než na Maledivách,“ tvrdí jeden z jejích fanoušků.

VIDEO: Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná!

Video
Video se připravuje ...

Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií