Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krátké lásky jedné tmavovlásky: Vztahy Agáty Hanychové nejsou na dlouho! Podívejte

/
  • Krátké lásky jedné tmavovlásky: Agáta Hanychová nemá v lásce štěstí! Takhle rychle končí
    30. března 2021 ● 11:30

    Plánovali spolu budoucnost, místo toho přišel rozchod. Agáta Hanychová (35) má na chlapy zkrátka smůlu. Magická hranice čtyř měsíců vztahu nebyla ani teď překonána. Jak to měla poslední dobou se vztahy?

  • 1.

    listopad 2019 - leden 2020

    Zdeněk Turek (37), realitní makléř

    Prvním vztahem po rozpadu manželství byl Zdeněk, kterého si prověřila na první a taky poslední dovolené v Thajsku. Po třech měsících byl románku konec. „Měli jsme každý jiné názory na život a pro mě vždy budou prioritou děti,“ řekla, proč tak rychle šli od sebe.

  • 2.

    únor 2020 – duben 2020

    Marek Niessner (32), kameraman

    S pohledným umělcem plánovali velké projekty. Společný účet na instagramu a vlastní byznys. Bohužel po třech měsících bylo opět po lásce. „Prostě to nevyšlo, ale o to lépe vypadám,“ přiznala tehdy Agáta, že rozchody ztrácí chuť k jídlu a rychle hubne.

  • 3.

    červenec 2020 – listopad 2020

    Tomáš Sobola (44), producent

    Kvůli lásce ke staršímu Tomášovi se Agáta změnila k nepoznání. Odhodila umělé nehty, prodloužené vlasy a obarvila se na blond. Společně trávili dovolené a vypadalo to, že ji producent zkrotil. Ale ani on rebelce štěstí nepřinesl a měsíc nato se objevil Adam.

  • 4.

    leden 2021 - březen 2021

    Adam Raiter (32), truhlář

    Od září 2019, kdy se rozešla s Jakubem Prachařem (37), byl Adam už čtvrtým chlapem, který zahříval modelce postel, a dokonce spolu nafotili i sexy snímky. Ale ani společné zájmy v podobě snowboardingu nebo tetování na delší lhůtu nestačily a truhlář dostal kopačky. S Raiterem si koupili obytný vůz, který chtěli předělat a plánovali s ním cestovat po Česku a vše dokumentovat na společném profilu na instagramu. Truhlář nestačil ani auto dodělat a už si balil kufry. Hanychová si je ale jistá, že to zvládne i sama...

     

    Kdy přesně k rozchodu došlo, Agáta neprozradila, ale s koncem vztahu si hlavu příliš neláme a neřeší to. „Je mi to úplně jedno, myslím si, že někteří lidé do mého života nepatří a to asi byl i on,“ řekla Blesku modelka. „Já tady mám svoji smečku a my to všechno zvládneme,“ dodala směrem k dětem Mie (3,5), jejímž otcem je Prachař, a Kryšpínovi (10), kterého má ze vztahu s hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou (50).

     

    Adam se naopak obrnil hradbou mlčení. „Určitě se k ničemu vyjadřovat nebudu,“ odpověděl Blesku stručně na dotaz k rozpadu vztahu.

    Fotogalerie
    76 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

villon: A vchází do věku, kdy budou čím dál kratší. Typ "vyžilá milfka" kromě dobrodruhů a sběratelů moc netáhne.

(30. 03. 2021 13:50)

sorgedoktor: No ale....Po tech Kaelovych Varech pred lety.....dovede se rozsoupnout

(30. 03. 2021 12:51)

pragonos: Agáto, kup si robertka a určitě ti to vydrží déle než chlapi

(30. 03. 2021 11:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy