Zlatá koruna je soutěž, ve které se každoročně rozhoduje o nejlepších produktech českého finančního trhu. Produkty hodnotí nejen odborníci z Finanční akademie Zlaté koruny, ale hlasuje pro ně také veřejnost.

Odborníci hodnotí produkty v 17 produktových kategoriích, veřejnosti se týkají dvě ankety, ve kterých se rozhoduje o nejoblíbenějších finančních produktech. Jsou to Cena veřejnosti a Cena podnikatelů, kde se soupeří o Zlatou, Stříbrnou a Bronzovou korunu.

 „Za celou její historii jsme v ní obdrželi už hodně přes milion hlasů,“ říká Pavel Doležal, zakladatel a ředitel Zlaté koruny. „Věříme, že výsledky budou i v tomto ročníku určitým vodítkem při rozhodování, které finanční produkty zvolit. Důležité v téhle složité pandemické době bude totiž udržet si pevné zdraví, a to i finanční,“ dodává.

Veřejnost hlasuje, odborníci hodnotí

Hlasovat ve veřejných anketách je možné do 25. dubna 2021 na webu www.zlatakoruna.infoV tento den bude ukončeno finálové kolo Ceny veřejnosti, ale i jednokolová Cena podnikatelů, ve které soupeří produkty určené podnikatelům.

Hlasující mají možnost zodpovědět při hlasování tipovací otázku a zařadit se tak do soutěže o zajímavé ceny od partnerů soutěže. Vyhrát lze například plné stipendium na Vysoké škole ekonomie a managementu (VŠEM), šperky dle vlastního výběru z dílny JK Jitka Kudláčková, voucher na víkend s elektromobilem od energetické společnosti ČEZ a další hodnotné ceny.

Cena veřejnosti, hlasujte ZDE

Cena podnikatelů, hlasujte ZDE