Modelka Simona Krainová před nějakým časem tvrdě narazila na odpor svých followerů, jimž posílala pověstné „good vibes“ z dovolené, zatímco oni, rozčarování současným děním i vládními nařízeními v naší republice, nemohou vystrčit ani nos ze svého okresu. Od pravidelného zásobování sociálních sítí snímky z tropického ráje ji to ovšem neodradilo. Snímek, který sdílela mezi posledními, však nechtěně pobavil. Krainová totiž během svého pobytu na Svatém Martinu potkala hollywoodského herce Cubu Goodinga Jr. (53),  jenž se pyšní Oscarem za svůj výkon v komedii Jerry Maguire, a neodolala, aby si s ním neudělala selfíčko.

Společná fotka s hercem známým také z komedií Milionový závod, Plnou parou vzad! či z válečného snímku Pearl Harbor, je ovšem natolik pozměněna všemi možnými i nemožnými filtry, že si známý umělec, jehož Krainová nazvala z nějakého záhadného důvodu „americkým gangsterem“, není téměř podobný. „Jeeee, ty se máš!!!! Toho miluju! Vypadá tady na 15 let, je to pořád fešák!!“ jásala například herečka Alice Bendová (47), která si patrně neuvědomila, že právě za tu mladistvou tvář rodák z New Yorku vděčí filtrům a ne elixíru mládí.

VIDEO: Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zato si toho ale všimli Simonini fanoušci. „Cuba taky prošel trošku retuší… Dokonce vypadá mladší jak Simona,“ bavili se nad snímkem, na kterém Krainová Goodinga dokonce označila – a kdo se mu podívá na profil, musí mu být hned na první pohled jasné, jak ve skutečnosti vypadá, že se tomuto herci nepodařilo zastavit čas v devadesátých letech minulého století. Na rozdíl od Simony… Nabízí se proto teď vemlouvavá otázka, jak je to s krásou nestárnoucí modelky, co se drží svého hesla „fuck the age“, tedy hezky česky „m*dat na věk“.

VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu
Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
71 fotografií