Stanice Lifetime posílá svou vlajkovou loď zpátky do královských vod. Nadcházející film z trilogie o vévodech ze Sussexu Harry & Meghan: Escaping the Palace (v překladu Harry a Meghan: Útěk z paláce) bude podle serveru Deadline „dramatickým převyprávěním událostí za zdmi paláce, které přiměly vévody ze Sussexu k odchodu z rodiny za účelem zajištění budoucnosti pro sebe a syna Archieho“.

Video: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

„Film podrobně popíše rostoucí izolaci a smutek Meghan, jejich zklamání z královské rodiny, která je nedokázala ochránit před útoky tisku, a Harryho obavy nad opakováním tragické historie jeho matky,“ doplňuje Deadline. Televizní snímek do děje také promítne medializované spory mezi Meghan a Kate Middletonovou (39) a Harrym a jeho bratrem a otcem. Ve snímku by se rovněž měl objevit šokující rozhovor s Oprah Winfreyovou (67).

První film o vévodech ze Sussexu s názvem Harry & Meghan: A Royal Romance odvysílala stanice Lifetime v roce 2018 krátce po jejich svatbě. Pokračování s názvem Becoming a Royal spatřilo světlo světa o rok později. V tuto chvíli není jasné, kdo ve třetím díle ztvární oba protagonisty a zbylé členy královské rodiny.

VIDEO: Megxit: Proč si rebelové Meghan a Harry nikdy nepohorší

Fotogalerie
84 fotografií