Do boje se zavádějícími a lživými články a příspěvky na sociálních sítích se Harry pustí ve spolupráci s americkou společností Aspen Institute. Ředitelská pozice ho v tomto případě nečeká, stane se jedním z 15 komisařů, kteří budou vyvracet dezinformace.

„Dnešní digitální svět nás zavalil lavinou dezinformací, ovlivňuje to naše schopnosti, jak jednotlivců, tak celé společnosti. Nedokážeme myslet s čistou hlavou a porozumět světu, ve kterém žijeme. Těším se, až se připojím ke komisi Aspen Institute a společně budeme pracovat na řešení této informační krize,“ uvedl v prohlášení princ Harry.

Video:Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Zatímco do komise teprve zasedne, ve své vůbec první práci na pozici zaměstnance v poradenské společnosti BetterUp úřaduje už několik měsíců. Harryho šéf Alexi Robichaux si nového člena ve vedení velmi pochvaluje. Prozradil, že vévoda si na tituly nepotrpí a těší ho, když je mezi kolegy znám jako Harry.

S manželkou Meghan Markleovou (39) loni uzavřeli milionové smlouvy se streamovacími giganty Netflix a Spotify. Pro Netflix budou tvořit pozitivní a poučné seriály a dokumenty. Na hudební platformě na sklonku loňského roku rozjeli podcast jménem Archewell Audio.

VIDEO: Megxit. Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší

Fotogalerie
88 fotografií