Po chlapci Arthurovi (2) přivedla Pippa 15. března v půl páté ráno na svět vytouženou holčičku, jíž s manželem Jamesem Matthewsem (45) dali noblesní jméno Grace Elizabeth Jane Matthewsová. Prostřední jména děvčátka podle všeho odkazují na její babičky Carole Elizabeth Middletonovou a Jane Matthewsovou. U Elizabeth se ovšem nabízí i vzdání úcty současné královně Alžbětě II. (94).

VIDEO: Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce!

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

Majitelka „nejkrásnějšího zadečku“ se po týdnu stráveném doma s uzlíčkem štěstí v náručí rozhodla vyrazit ven a ukázat malé Grace prošedivělé krásy Londýna. Doprovod jim dělali synek Arthur, kterého maminka láskyplně držela za ručku, manžel s kočárkem a jejich pes. Na zveřejněných snímcích byla Pippa zachumlaná do dlouhého zeleného kabátu, a ačkoliv působila lehce ztrhaně, sálalo z ní štěstí.

O těhotenství tmavovlasá kráska dlouho mlžila. Spekulace se objevily už v prosinci loňského roku, s těhotenským bříškem se ale vůbec poprvé ukázala jen dva týdny před porodem. O malé Grace ovšem po jejím narození pár vypustil do oběhu mnohem víc informací než v případě syna. Hned po porodu se vědělo jméno, zatímco Arthurovo tajili měsíc, a také porodní váha - skoro tři kilogramy.

VIDEO: Připomeňte si, jak se svět zamiloval do Pippy Middleton.

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si, jak se svět zamiloval do Pippy Middleton. youtube

Fotogalerie
75 fotografií