Dekódovat řeč těla někoho druhého rozhodně nezvládne každý, jelikož to chce poměrně obsáhlý trénink i vzdělání. Na paškál si proto Harryho a Meghan vzala americká psycholožka a expertka na komunikaci a řeč těla doktorka Michelle Cohenová. Ta ovšem sama přiznala, že v případě vévody a vévodkyně ze Sussexu je to ještě složitější. „Ona je celebritou a on je z královské rodiny. Oba tudíž vědí, jak se na veřejnosti ovládat,“ připustila americká psycholožka.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Přesto ale přiznala, že některá tajemství se páru skrýt nepodařilo. Fakt, že si princ Harry v průběhu rozhovoru až nápadně často nevědomky pohrával se svým snubním prstenem, prý znamená, že se potřeboval uklidnit. „Takovému gestu se říká sebeuklidňování či sebepovzbuzování. Nemyslím, že by to mělo cokoli společného s manželstvím,“ vyjevila svůj názor doktorka v pořadu Daily Pop. Co ji ovšem zarazilo a v čem podle ní neříkala Meghan Markleová pravdu?

VIDEO: Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník Blesk

Když současná Harryho manželka tvrdila, že do vztahu s princem vstupovala naivní a nikdy si pomocí internetu nevyhledávala žádné informace o svém budoucím choti. „V tu chvíli příliš okatě nadzdvihávala obočí a přehrávala zděšení nad tím, že by snad mohla Harryho jméno zadat do internetového vyhledávače. Zkrátka až moc protestovala. O tomhle se zdráhám říct, že mluvila pravdu,“ zakončila decentně expertka.  

VIDEO: Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho  

Fotogalerie
38 fotografií