Mladá interpretka hitů Run, run, run a I Was Wrong si před lety procházela anorexií, kterou následovalo nekontrolovatelné přibírání na váze. Nejednou se kvůli tomu setkala s kritikou, což se zase neblaze podepsalo na její duši, a tak zabředla do začarovaného kruhu, z něhož se vymanila až odstěhováním se za rodinou.

V Madeiře se učí mít se ráda a pomalu si tam hojí rány. Některé bolístky jsou však velmi hluboké, výsledek dlouhotrvajících špatných vzorců chování a léčba je běh na velmi dlouhou trať. Buckinghamová přiznala, že jí diety zničily žaludek.

„Dlouhé roky mám problém se žaludkem a hmotností. Po všech náročných dietách a pokusech zhubnout jsem zjistila, že jsem si pořádně zničila žaludek. Když jsem se přestěhovala na Madeiru, konečně jsem měla čas jít na pořádné vyšetření, ale také si změnit denní stravu,“ cituje její slova server cas.sk.

Zpěvačka je dle svých slov na sebe hrdá, protože si konečně změnila přístup k jídlu. „Zažila jsem anorexii, kde jsem řešila každý kousek jídla, potom jsem to překonala tak, že jsem do sebe dávala samé nezdravé věci, ale konečně mám pocit, že jdu správným směrem. Jím zdravé a chutné věci a nemám výčitky svědomí,“ radovala se z obrovské změny v životě zpěvačka, které se postupně vylepšuje i sebevědomí.

VIDEO: Celeste Buckinghamová se pochlubila novou kérkou nad zadečkem! 

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií