Do televizní show se prý sice sami nehlásili, ale na nabídku ochotně kývnuli. „Ten pořad zobrazuje, jak spousta lidí žije. Jak žijí různé sociální skupiny ve společnosti. Proto jsme to chtěli zkusit,“ prozradili Matěj a Dan, kteří si před třemi roky koupili starý zámek v Osečanech u Sedlčan.

Dětí jako smetí

Zatímco bývalý šéf Strany zelených zůstal během výměny doma, jeho přítel šupajdil do světa. Konkrétně do panelákového bytu 3+1 v Jablonci nad Nisou. „Ježiši, my jedeme do paneláku,“ byl viditelně překvapený Krejčík. V tu chvíli ještě nevěděl, že se bude deset dní starat o šest dětí!

Poznala ho

Jejich maminka Martina (35) byla z příjezdu k zámku nadšená a slovně se neudržela. „Jako fakt sem? Ty vole! Já se pose*u!“ byla vulgární při příchodu na stále rekonstruovaný zámek, kde měla připravenou čistou a zařízenou komnatu. To, kam přijíždí, prý poznala. „Stropnickej, mně to bylo jasné, když jsme stáli venku,“ pronesla na začátku svého pobytu. Tento díl Výměny manželek odvysílá televize Nova až příští týden ve středu. Už teď je ale jasné, že to bude pořádná jízda!

VIDEO: Matěj Stropnický zve na zámek v Osečanech

Fotogalerie
27 fotografií