Jako by nestačilo, že vévodové ze Sussexu ve své nedělní zpovědi s Oprah Winfreyovou (67) prodiskutovali své vztahy s vévody z Cambridge. Před několika dny navíc jejich dobrá přítelkyně Gayle Kingová světu vyzradila, že soukromý hovor mezi Británií a Kalifornií byl jinými slovy zklamáním na obou frontách.

Princ William po tomto excesu svému bratrovi údajně nemůže věřit. Serveru People to prozradil královský zdroj: „William se obává, že cokoliv řekne, jeho bratr rozmázne v americké televizi.“ Doplnil, že nedůvěra panuje i u Sussexů. „Takový stav ztěžuje jakýkoliv posun vpřed,“ vysvětlil.

Královská autorka Penny Junorová webu Vanity Fair tvrdí, že je William rozhořčen z výroků proti své manželce. Meghan Winfreyové uvedla na pravou míru, jak to bylo s kauzou květinových dívek na její svatbě. To Kate rozplakala Meghan, ne naopak. Obě dámy si posléze odpustily, ve Williamovi ovšem vytažení kauzy zaselo semínko zášti. A to pak velmi rychle vyklíčilo.

„William je vůči Kate velmi ochranářský a dokáže se pořádně naštvat. Vykreslit Kate v negativním světle vnímá mnohem hůř, než kdyby Meghan napadla jeho,“ dodala Junorová. Buckinghamský palác údajně neplánuje žádné další prohlášení k věci uniklých telefonátů a ztrátě důvěry. Podle zdroje nechtějí podporovat Sussexy v „protahování telenovely“.

VIDEO: Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho

Fotogalerie
81 fotografií