Tragické načasování rozhovoru Meghan Markleové (39) a prince Harryho (36) s Oprah Winfreyovou (67) kritizovala veřejnost od chvíle, kdy se manžel královny Alžběty II. (94) Philip po preventivní hospitalizaci v polovině února stále nevracel domů.

Brity znechutila necitlivost nejen americké televize, ale zejména manželského páru, který z řad královské rodiny frnkl loni touto dobou.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Spekulace o stažení rozhovoru z vysílání v případě náhlého zhoršení Philipova zdravotního stavu popřel zdroj z televizní stanice CBS. „CBS za reklamy v průběhu interview inkasovalo miliony dolarů. Šéfové stanice jsou si přitom dobře vědomi vévodova křehkého zdravotního stavu. Loajalitu vůči královské rodině necítí, někteří jsou ale toho názoru, že ji mají vůči Meghan a Harrymu,“ prozradil Mirroru. Podle studnice informací Gayle Kingové se přitom Sussexové z respektu k nemocnému šlechtici na odsunutí své explozivní otevřené zpovědi dohodli.

„Rozhovor vznikl o něco dříve, než prince Philipa převezli do nemocnice,“ uvedla Kingová podle listu Daily Mail v rozhovoru pro radiostanici SiriusXM. „A pokud by se mu, nedej bože, něco stalo, rozhovor by se v onen den a čas neodvysílal,“ vysvětlila moderátorka. Už ale nenastínila, s jakým zpožděním by se rozhovor objevil na obrazovkách v případě, že by se naplnily nejčernější scénáře.

VIDEO: Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho.

Fotogalerie
86 fotografií