Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Češka provdaná za pákistánského zajíčka utíká domů: Příbuzní vztah neschvalují! Přijede za ní do Česka?

Češka vdaná za Pákistánce se vrací: Jaký je pravý důvod návratu?
Češka vdaná za Pákistánce se vrací: Jaký je pravý důvod návratu?  (Autor: Reprofoto YouTube.com - Urdu Point)
Autor: ran - 
16. března 2021
05:10

Češka (65), která si vzala pákistánského zajíčka Abdullaha (23), se vrací do Česka. Bývalá učitelka nechá svého o 42 let mladšího manžela v Pákistánu a bude na českých úřadech zařizovat, aby za ní mohl její miláček přijet.     

Někdejší učitelka němčiny a angličtiny svoji lásku poznala na facebooku a po třech letech do toho milenci praštili. Vzali se začátkem února poté, co žena odletěla do Pákistánu, aby se poznala s rodinou svého vyvoleného.

Oba manželé tvrdí, že jsou zamilovaní a sobě vzájemně oddaní. Objevily se ale i hlasy, které tvrdí, že Abdullah není nic než sprostý sňatkový podvodník, kterému jde jen o získání povolení k pobytu v Evropě.

Pákistánský zdroj nyní Blesk.cz informoval o dalším vývoji v příběhu bývalé učitelky a v současnosti nezaměstnaného malíře pokojů. Češka se totiž chystá koncem března vrátit domů. Prý proto, aby mohla začít pro svého zajíčka zařizovat papíry. 

Není to ale jediný důvod. Ačkoli kvůli sňatku žena přijala islám, v Pákistánu se jí vůbec nezalíbilo. Tamní strava jí prý nezachutnala, a navíc se objevily i problémy s příbuznými. Ačkoliv Abdullahova nejbližší rodina jeho vztah se starší Češkou přijala, další příbuzní na manželství koukají skrz prsty!

Pákistáncovi nejbližší se podle zdroje Blesk.cz nicméně těší, až za manželkou Abdullah bude smět přijet a až se pár v Česku konečně usadí.

Manželka se zatím svědomitě chystá na odlet a balí si. Jak zdroj dále prozradil, Češka během svých příprav na odlet musela kvůli další vlně koronaviru v Pákistánu přestat rodinu svého manžela navštěvovat. Epidemiologiká situace se v zemi nevyvíjí dobře, například na dva týdny opět zavřeli základní, střední a vysoké školy a začala platit další protipandemická nařízení.

 

dedeha ( 16. března 2021 22:13 )

Vravel som, že je to krava.

buban ( 16. března 2021 19:49 )

No,ony se takto seznamují a vdávají i mladší ženy-většinou ty těžkotonážní blondýny-lze to dohledat.Pro mnohé opálené-tlustá žena značí bohatství.

buban ( 16. března 2021 19:32 )

No tak doufám,že této pančelce její úsilí přitáhnout do Česka dalšího nefachčenka neprojde.

e.lesanova ( 16. března 2021 19:25 )

Stará, naivní, hloupá...pokud tam už to nebyl žádný med, tak to netuší, co jí čeká až si "zajíčka" dotáhne sem...Na podobné kavky tam totiž čekají celé houfy i s příbu­zenstv­em..­.Nezůs­tane jí ani holý zadek

marlen52 ( 16. března 2021 19:00 )

ve kterém náklaďáku ji asi najdeme ale ať si tam zůstane už je z ní muslimka bude mezi svýma

Zobrazit celou diskusi