Herečka, kterou jako puberťačku proslavila role Karolíny v seriáu Pojišťovna štěstí, na sociální síti zveřejnila fotku, na níž je spolu s přítelem Petrem a synkem Mathiasem. Tváří se spokojeně a rozvalují se bok po boku, ovšem pravda je, že jedna věc jim náladu přece jen kazí - nakazili se koronavirem.

„Hlásim, že žijem. Sice s coviďákem, ale žijem. Naštěstí máme zatim lehkej průběh. Opatrujte se, instarodino,“ vzkázala Štbírová v sobotu fanouškům. Okamžitě se jí od nich začaly hrnout vzkazy plné empatie a přání brzkého uzdravení. Všichni se teď hlavně obávají, jak je na tom sama Nikol, která právě navíc nosí pod srdcem miminko.

VIDEO: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! 

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Bohužel covid si nevybírá a nevyhýbá se ani těhotným ženám, kromě Nikol je nyní v podobné situaci i muzikálová herečka Eliška Ochmanová (32) a tuto zkušenost už má za sebou i modelka Tereza Fajksová (31). Ta se kvůli nemoci bála i předčasného porodu, ale nakonec vše dobře dopadlo.

Doufejme, že i u Štíbrové a její rodiny bude vše v pořádku. Zatím jsou všichni doma v karanténě a snaží se zabavit pomocí různých her. Dokážou si udělat legraci ze všeho, i když ve skutečnosti jim asi do smíchu moc není - už jen proto, že hereččina maminka zrovna slaví narozeniny. Na oslavu s dcerou si ale bude muset ještě nějakou dobu počkat.

VIDEO: Nikol Štíbrová o děsivé bouračce: Auto bylo na odpis, já na prášky! 

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová o děsivé bouračce: Auto bylo na odpis, já na prášky! Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií