„Sestěhovala jsem se s maminkou, abych jí mohla pomáhat. Svůj byt jsem nechala mladým,“ říká sympatická seniorka. Kuchyňská linka u Jaroslaviny maminky má však už svá nejlepší léta za sebou, a tak měly v plánu ji časem zmodernizovat. Opravu si tak může paní Jaroslava díky Trháku Blesku nadělit k 70. narozeninám, který brzy oslaví. „Takže těch deset tisíc se mi ideálně hodí,“ smála se.

Slzy dojetí

„Za celý svůj život jsem nikdy takovou částku nevyhrála, v žádné soutěži, loterii, v ničem podobném. Přišlo to až teď, těsně před sedmdesátkou,“ popsala. S úspěchem ve hře se zatím svěřila jen nejbližším.„Dcera měla slzy dojetí v očích, když jsem jí říkala, že jsem v Trháku vyhrála. Ví, co si plánuju pořídit, a říkala: ,Mami, moc ti to přeju,“ dodala paní Jaroslava.

Dnes je poslední šance vyhrát půl milionu korun!

Čtenáři Blesku mají jedinečnou šanci odtrhnou kupón z titulní stránky Nedělního Blesku a kód z něj poslat do DENNÍ HRY. Vyhrát můžete nejen 10 000 korun, ale automaticky se zařadíte i do slosování o hlavní výhru Trháku.  Tou je 500 000 korun! Losování proběhne už zítra!