Krátce po skončení poslední jubilejní desáté řady odešel po dohodě z České televize syn herce Ladislava Potměšila (75) Jan, který měl soutěž StarDance na starosti od jejího samotného uvedení v ČT.

Vedení projektu převzala jeho zástupkyně Kateřina Rousová, která v minulosti žila se slovenským hercem Milanem Bahúlem (60) a měla celou StarDance takříkajíc v malíčku. „Byla pro projekt klíčovou osobou, jenže začala mít s vedením televize velké neshody. Na vlastní žádost tak dala výpověď,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Kavčích hor.

VIDEO: Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit! Klarisa Císařová

„Vše to začalo, když Katka odmítla přizvukovat a kritizovala směr, jakým se celý tento projekt ubírá,“ naznačil zdroj, že diváci mají být připraveni na mnoho zásadních změn, které uvidí už letos na podzim. Rousová prý měla obavy, zda se budou divákům líbit.

Nová dramaturgyně Bára Suchařípová, která je rovněž ex dalšího herce - Davida Suchařípy (55), prý StarDance také dobře zná, ale nemá zkušenosti. „Nikdy nevedla žádný velký projekt a měla na starosti texty Marka Ebena. Otázkou zůstává, kdo mu je teď bude psát,“ dodal zdroj, který tak poprvé vyzradil, že moderátor Marek Eben (63) má své bonmoty a komentáře napsané od scenáristů.

VIDEO: Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat?

Video
Video se připravuje ...

Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
69 fotografií