Obvinění z rasismu, sebevražedné myšlenky či rozepře s následníky trůnu. Nedělní rozhovor vévodů ze Sussexu byl cokoliv, jenom ne nudný. O tom, jak obrovský a neutuchající zájem panuje kolem Meghan a Harryho, se přesvědčila stanice CBS po přepočtu čísel sledovanosti. Celosvětově si rozhovor na různých platformách pustilo téměř 50 milionů lidí.

Jen v Americe pořad vidělo 17,8 milionu diváků, což znamená největší sledovanost mimořádného zábavního programu od oscarového ceremoniálu v únoru 2020. Pořad rovněž v pondělí odvysílala britská televize ITV, kde ho zhlédlo 13,3 milionu diváků. Je také dostupný na streamovacích platformách. Televize CBS uvedla, že počet diváků pořadu dosáhl 49,1 milionu v 17 zemích světa a stále roste.

Video: Harry a Meghan: Láska i války

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan Mall.tv

Jen pro srovnání – interview zesnulé princezny Diany v pořadu Panorama televizní stanice BBC z roku 1995 sledovalo tehdy jenom v Británii 22,78 milionu lidí, zhruba 40 % tehdejší populace. Nutno doplnit, že před 26 lety neměli Britové na výběr z tolika programů jako dnes; mohli přepínat pouze mezi čtyřmi kanály.

Oprah Winfreyová v pondělním ranním pořadu stanice CBS This Morning zveřejnila některé vystřižené části. V jedné z nich Harry promluvil o snaze domluvit si s babičkou královnou Alžbětou II. (94) soukromé setkání poté, co s Meghan oznámili odchod z rodiny. Královna na něj údajně neměla čas.

V jiné pasáži dvojice přiznala, že nikdo z rodiny dosud neprojevil lítost nad tím, co stálo za jejich odchodem z řad seniorních členů monarchie. Oprah Winfreyová uvedla, že nesestříhaný rozhovor čítá více než 200 minut. Finální verze měla 90minutovou stopáž. Rozhovor bude v USA znovu odvysílán v pátek.

VIDEO: Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník Blesk

Fotogalerie
65 fotografií