Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

»Živá Barbie« není jen jedna: V panenku se mění Vémolova Lela, bývalý Ken i matka 5 dětí

/
  • Pravé od Matella?
    9. března 2021 ● 18:40

    9. března oslavujeme 62. výročí uvedení ikonické panenky Barbie na trh. Možná si to leckdo ani neuvědomuje, ale tato dokonalá hračka poměrně zásadně ovlivnila životy mnoha žen a někdy i mužů po celém světě. Někdy méně, někdy více… Někdy vedla „pouze“ k vážným poruchám příjmu potravy, jindy dokonce k absurdním plastickým operacím.

  • 1.

    Modla dokonalosti

    Jenom málokterá dívka někdy v dětství nezatoužila po tom, aby vypadala stejně jako její oblíbená panenka Barbie. Vždy v růžovém, usměvavá, vnadná, s nekonečně dlouhýma nohama a blond kadeřemi do půli pasu. Jenže to, co u oněch dívenek skončilo pouhým sněním, dotáhli jiní pomocí plastických operací, vyjmutých žeber… nabízí se napsat, že k dokonalosti, ale ruku na srdce, nikdo nevypadá jako skutečná „Bárbína“. Naopak se tyto dámy (a nejenom dámy!) proměnily v mnohdy strašidelné bytosti, připomínající leda tak nafukovací erotické panny. Podívejme se společně na několik slavných lidských Bárbín…

  • 2.

    Charlie Phillipsová (26)

    Charlie Phillipsová o sobě prohlašuje, že je živoucí panenka Barbie. Kvůli svému vzoru si už nechala dvakrát upravit ňadra, podstoupila několik botoxových injekcí a dalších zkrášlujících procedur, za které její manžel Ross doposud utratil přes 600 000 korun. Charlie se prý ale ještě ani zdaleka nepřiblížila ke svému dětskému ideálu… „Na Barbie se mi vždy líbila její velká ňadra, úzký pas a velké rty,“ popisuje mladá žena hlavní tělesné rysy, na kterých jí záleží. „I díky dlouhým blonďatým vlasům, opálení a make-upu si připadám víc atraktivní a dodává mi to sebevědomí.“

  • 3.

    Gabriela Jiráčková (21)

    Česká Barbie, známá také jako Lolo Ta Bella, se od loňského roku pyšní poprsím velikosti 10. „Jsem umělec a své vlastní tělo vnímám jako umělecké dílo. Zdokonaluji ho dle svého ideálu a možností, které dnešní doba nabízí,“ řekla Blesku blondýnka, která v době svých studií procházela velice těžkým obdobím. Sedm let  prý čelila drsné šikaně svých spolužáků a přemýšlela i o sebevraždě. Nyní se však zaměřila na svou krásu a podstoupila celou řadu estetických zákroků, mezi nimiž jsou „napíchané“ rty to nejmenší. Jednu operaci si však odepřela – odstranění spodních žeber, aby měla ještě útlejší pas. „Uvědomila jsem si, že je to vlastně spíš rozmar, a zas tak velký efekt to nemá ve srovnání s tím, jaká to nese rizika. Takže z toho asi nic nebude,“ svěřila se na instagramu.

  • 4.

    Jan Šimša z Brna (26)

    Honza je expert na technologie a sám sebe popisuje jako fanouška „plastikového, panenkovského vzhledu“. Ten ho oslnil natolik, že se sám snaží jako umělá panna vypadat. Ještě před pár lety to byl úplně normální kluk, teď má ale v obličeji 90 mililitrů výplní. Zatím poslední operaci podstoupil na Slovensku, kde si prý nechal za zhruba 80 tisíc korun zvětšit rty.

     

    „Dlouho mi trvalo, než jsem našel nějakého chirurga, který by mi zákrok udělal, mnozí si mysleli, že to, co chci, je nemožné,“ popsal svoje peripetie. Nakonec mu ale »u sousedů« v Bratislavě rozřezali kůži kolem horního rtu a vytáhli ji asi o devět milimetrů nahoru, takže má teď ret výrazně větší. Do budoucna plánuje podstoupit ještě operaci nosu.

  • 5.

    Jessica Alvesová (37)

    Ještě před nedávnem se jmenovala Rodrigo Alves a byla mužem, co toužil být co nejvěrnější podobou panáčka Kena. Jenže pak si začala říkat Roddy… a nakonec  o sobě Jessica začala mluvit v ženském rodě. Transgerder hvězda původem z Brazílie totiž prozradila, že vždy někde uvnitř cítila, že je vlastně ženou a spíše než Kenem byla ve skutečnosti panenkou Barbie. Svůj sen si splnila minulý rok, a nyní by prý ráda našla muže svých snů… a měla miminko. Otce pro své vytoužené miminko aktuálně hledá prostřednictvím reality show. Dosud nejdůležitější operaci svého života, chirurgickou změnu pohlaví, podstoupila v únoru v Thajsku. „Cítím se, jako bych se v 37 letech znovu narodila. Miluji svou novou vaginu, je trochu nateklá, ale moc pěkná,“ uvedla tehdy zcela otevřeně.  

  • 6.

    Lela Ceterová (31)

    Budoucí choť nejznámějšího českého MMA bijce Karla Vémoly (35), co si v ringu nechává říkat Karlos nebo Terminátor, se také nechala inspirovat zjevem ikonické panenky. Svěřila se, že Barbie byla vždycky její vzor. „Jako čtyřletá jsem dostala od Ježíška Barbie od Mattela. To bylo radosti. Doteď mám tu Barbie u rodičů a jednou si s ní bude hrát moje dcera,“ plánovala si vnadná kráska Lela Ceterová v únoru 2019. Zhruba o měsíc později přišla do jiného stavu a dnes je šťastnou maminkou maličké Lily (1).

     


    Také Terminátor si umělý vzhled své přítelkyně nadšeně pochvaluje. „Já jsem jinej. Co je pro lidi přehnaný, to je pro mě málo. Nevím, jestli jsem vadnej, ale čím je holka více nepřirozená, tím víc se mi to líbí,“ svěřil se reportérům iSport.cz se svým ne zcela standardním vkusem.

  • 7.

    Nannette Hammondová (46)

    Nannette Hammondová  z amerického Kentucky dělá vše proto, aby vypadala jako živoucí Barbie. Kvůli vysněnému vzhledu byla matka pěti dětí ochotna podstoupit plastické operace za neuvěřitelných 10 milionů korun. Nechala si několikrát zvětši prsa, vyplnit rty a podstoupila botox. Navíc dochází týdně do solária, aby její pokožka dostala zlatavou barvu, a nechává si bělit zuby. Nannette chce ještě podstoupit labioplastiku, což je plastická operace stydkých pysků. „Operace vaginy dokončí můj přechod z lidské na plastovou Barbie,“ uvedla pro britský deník Daily Star s tím, že věří, že se po operaci bude znovu cítit pannou. „Fontána mládí začíná s mladou vaginou,“ prohlašuje tato žena čtyři roky před padesátkou.

  • 8.

    Victoria Wild (38)

    Také lotyšská modelka, která si přezdívá Victoria Wild, o sobě tvrdí, že vypadá jako panenka Barbie. S plastickými operacemi začala před 10 lety, a přišly ji zhruba na 2,5 milionu korun. Kromě prsou velikosti 34G, které vyžadovaly hned šest operací, si koupila nový nos, rty, zuby, implantáty do pozadí či výplně vrásek. Samozřejmě za své zákroky sama neplatí: sponzorují ji její „virtuální manželé“, s nimiž se ve skutečnosti nikdy nesetkala.

     

    Přesto ji však zahrnují drahými dárky, jako je elektronika, spodní prádlo a luxusní oblečení. „Jsem sexbomba. Lidé na ulici na mě zírají a muži mě zbožňují,“ raduje se Victoria. Příteli Simonovi (37), se kterým chodí už 11 let, přízeň cizích mužů nevadí. Na svou umělou přítelkyni je naopak hrdý a na její obří přednosti jí prý i on něco málo přispěl. „Simon můj vzhled sexy panenky miluje,” dušuje se Victoria.

  • 9.

    Galerie

    Na další krásky, co podlehly diktátu této neobvyklé módy, a na hrudi si nechaly vyrobit obdoby kopacích míčů, naplést umělé kadeře a špulit vycpané rty do objektivu, se můžete mrknout do naší galerie.

    VIDEO: Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

    Video
    Video se připravuje ...

    Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    206 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy