Na královské rodině jako celku nenechala nit suchou, o panovnici samotné ale mluvila láskyplně. „Je tu rodina a pak jsou tu lidé, kteří vedou královskou instituci. To jsou dvě oddělené skupiny a je důležité je nemísit, protože například královna se ke mně vždycky chovala úžasně,“ prozradila Winfreyové Meghan a rozpovídala se o jejich prvním společném pracovním závazku.

„Požádala mě, abych se k ní přidala. Toho rána jsme společně posnídaly a dala mi nádherný dárek,“ zavzpomínala Meghan. Na dotaz Oprah, o jaký dárek šlo, odpověděla, že jí panovnice věnovala krásné perlové náušnice a náhrdelník.

Video: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci


„Milovala jsem její společnost,“
 pokračovala Meghan a vyzdvihla ještě jedno něžné gesto z toho dne. „Jely jsme v autě a královna měla nohy přikryté dečkou. Začalo mi být trochu chladno, načež se na mě královna obrátila a přikryla mi tou samou dečkou kolena. Připomínala mi mou babičku, byla stejně vřelá a příjemná,“ rozplývala se vévodkyně. Na fotografiích z jejich první společné akce poslušně seděla vedle limetkově zbarvené Alžběty, povídaly si a smály se.

Jakkoliv nereálně to ve světle nedělní šokující zpovědi může znít, s královnou udržovala vévodkyně kontakt i po odchodu z rodiny. V den hospitalizace prince Philipa (99)  Meghan ustaraně zavolala Alžbětě, aby se zeptala, jak na tom princ je a jak to panovnice zvládá...

Philip byl na doporučení osobního lékaře odvezen do nemocnice Krále Edwarda VII. již 16. února, kde se měl léčit z blíže nespecifikované infekce. Počátkem března prodělal v jiném nemocničním zařízení operaci srdce. V péči odborníků nadále zůstává.

VIDEO: Harry a Meghan: Láska i války

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan Mall.tv

Fotogalerie
70 fotografií