Potřetí otěhotněla pouhé tři měsíce po narození druhého syna Svena. Od začátku šlo o rizikové těhotenství, protože Ornellino tělo se po druhém porodu nedalo tak rychle do pořádku a navíc před porodem hrozilo, že jí praskně jizva po dvou císařských porodech.

Proto manželka Josefa Kokty musela do porodnice dřív před prvním termínem do porodu. „Termín porodu mám v druhé půlce dubna, ale doktoři říkali, že by bylo fajn, kdybych vydržela do té první půlky, abychom předešli nečekaným kontrakcím,“ svěřila se Blesku Koktová. Kontrakce by totiž mohly narušit jizvu a mohlo by dojít k masivnímu krvácení.

První víkend v lednu už nastávající maminku potrápily bolesti, kdy si myslela, že jde o tzv. poslíčky, ale byl to jen planý poplach. Holčičku přivedla Ornella na svět v pražské porodnici císařským řezem a dostala jméno Lilianne.

"Vítej na světě Lilianne Koktová💕...naší radost nemohu popsat slovy.🙏🏻 Snad jen...sny se vážně plní🕊...ikdyž to už ani nečekáte. A Tobě Lásko moc děkuju, že jsi tu se mnou byl...miluju Tě!" napsala Ornella ke snímku z porodního sálu, na které je i její manžel Josef Kokta.

VIDEO: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když... David Turek

Fotogalerie
55 fotografií