Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rozhovor u Oprah promyšlený do detailu: Meghan vybrala outfit se skrytým významem!

9. března 2021 | 06:00

Světem očekávané interview vévody a vévodkyně ze Sussexu s Oprah Winfrey je venku, a jak bylo z předchozího traileru zřejmé, došlo na choulostivá témata značně poškozující pověst Buckinghamského paláce. Meghan však neponechala nic náhodě a šokující okolnosti komunikovala i skrze zvolený outfit. Co sděloval její módní výběr?

Před odtajněním odpovědí na otázky, které fanouškům nedaly spát, byl odhalen trailer, jenž nás měl navnadit a vody ještě více rozvířit. To se tvůrcům rozhodně povedlo – s vévodou v popředí, který odkazoval na zesnulou matku Dianu, jež tragicky zahynula při autonehodě v roce 1997, když prchala před paparazzi. Princ Harry se tak ze všeho nejvíce bál, že se historie bude opakovat, proto se s rodinou přestěhoval do Kalifornie. O týden později pak vévodkyně v rozhovoru uvedla, že měla sebevražedné myšlenky vzhledem k neúnosnému mediálnímu tlaku, ale také k „uvěznění“ v paláci a nekonečné samotě.

Outfit se smysluplným odkazem

Jejím slovům pak dal váhu výběr outfitu se smysluplným odkazem. Meghan oblékla lehké matné šaty z černého hedvábí značky Giorgio Armani. Jejich dominantou byl bílý motiv lotosového květu v pravé horní části, jenž je znakem odhodlání a vůle žít, ale také čistoty a znovuzrození. Atribut odrážející distanci od královské rodiny, nově budovaný vlastní život, ale i Meghanino druhé těhotenství. A jelikož bylo zřejmé, že nejvíce pozornosti upoutá vrchní část vévodkyně, zdá se, že byly šaty opravdu pečlivě vybrány.  

Nemohly jsme si nevšimnout několika šperků, především kruhových náramků vyjímajících se na Meghanině levém zápěstí. Jeden z nich patřil princezně Dianě, je to diamantový drobný skvost, který měla na jednom z posledních veřejných vystoupení před svou smrtí. Vynesla ho na představení Labutího jezera v červnu 1997 a tehdy byl pomyslnou třešničkou na dortu k jejím třpytivým pouzdrovým šatům v blankytné modři. Vévodkyně ze Sussexu jím vzdala hold zesnulé tchyni, vyjádřila to, že je stále s nimi, a také potvrdila tolik náročné soužití s královskou rodinou.

Není to však poprvé, co se Meghan inspirovala výběrem šperků a stylem slavné princezny. Podívejte se do naší fotogalerie na podobné outfity Lady Di a vévodkyně ze Sussexu!

Zajímá vás královská rodina? V tomto videu se dozvíte více o princi Harrym:

Autor: Žaneta Podlahová