Když vyšla Pavla Čechotová (63) z domu koupit Blesk, jako to dělá každý den, netušila, že jí dnes noviny udělají až takovou radost.

Video
Video se připravuje ...

Margita (76) si za výhru v »Trháku« pořídí kávovar. Zbytek půjde rodinnou oslavu 

Vyplatilo se

Blesk kupujeme snad od jeho počátku, ale zatím jsme nikdy nic nevyhráli. Ale tentokrát se na nás usmálo štěstí,“ raduje se šťastná výherkyně spolu s manželem Jiřím (65). „Jindy chodívám pro noviny já, ale ve středu jsem se vrátil z nemocnice po operaci kolene, tak holt musela jít žena. A vyplatilo se to,“ vysvětlil Jiří.

Jako na zámku

Manželé se okamžitě shodli, na co výhru použijí. Za peníze dopřejí kvalitní krmivo pro své dvě kočky a půlročního vlčáka. „Mají se u nás jako na zámku, jsou to naši mazlíčci a zaslouží si dobrou stravu. Dopřáváme jim ji pokaždé, ale teď si můžeme dovolit koupit několik větších pytlů,“ přiblížil pan Jiří.

Video
Video se připravuje ...

Eva Vilášková (61) ze Štěpánkovic na Opavsku vyhrála pro svou rodinu v DENNÍ HŘE Trháku 10 tisíc korun! Michal Charbulák

Hraje se o půl milionu

Nevyhráli jste? Neházejte flintu do žita a zkoušejte štěstí dál. Můžete získat ještě mnohem víc než krásných 10 tisícikorun, o které se hraje každý den v DENNÍ HŘE. 15. března bude ze všech kuponů registrovaných do DENNÍ HRY vylosována hlavní výhra, kterou je částka 500 000 Kč!

Soutěžit budou dál

Výhra v Trháku přesvědčila Čechotovy, že soutěžit s Bleskem se vyplatí. Také proto chtějí hrát dál. „Manžel už mi nakázal poslat kód i zítra. Štěstí jsme už sice měli, ale člověk nikdy neví, co ho může ještě potkat. Nebyli bychom první ani poslední, kdybychom vyhráli opakovaně,“ uzavřela Pavla Čechotová.

Zpráva přišla u řízků

O tom, že paní Pavla poslala SMS s kódem, který našla ve výtisku, nikomu nejdřív neřekla. „Udělala jsem to na tajňačku, manžel by mi totiž řekl, ať se na to vykašlu, že stejně nic nevyhrajeme. Jenže já to zkusila a kolem oběda mi najednou volali z redakce, že jsme vyhráli,“ svěřila se důchodkyně. Radostná zpráva ji zastihla ve chvíli, kdy smažila řízky. „Skoro jsem to radostí spálila, když mi pán na druhém konci telefonu řekl, že dostaneme tolik peněz,“ popsala.

Fotogalerie
3 fotografie