„Jsem v karanténě, takže mi výhra od Blesku náramně bodla,“ říká provozní mistr třídění odpadu, věrný čtenář Blesku, Jaromír Beran (59) z Mníšku pod Brdy. „Za to, co mi po nákupu léků zbyde, si koupím náboje,“ vysvětluje hrdý majitel několika westernových koltů a vášnivý střelec, který sám o sobě říká, že je jedním z posledních pistolníků. „Pro Blesk si 25 let chodím každý den do trafiky, kterou máme pod barákem,“ dodává.

Za 5000 do wellnessu

Za ozdravný pobyt ve wellness zařízení utratí pětitisícovku z obálky Blesku důchodkyně Barbora Reslová (69). „Ráda bych někam vyrazila, až ta opatření proti koronaviru skončí. Nebo si koupím něco na sebe,“ popsala bývalá prodavačka.

Díky výhře má obrázek

Božena Herzinová (65) z Teplic Blesk kupuje pravidelně od doby, co začal vycházet. Za tisícovku, trženou přímo z obálky Blesku, si koupila obrázek zimní krajiny složený z miniaturních blýskavých kamínků.

Tisícovku dám do živobytí

Na běžné výdaje dá tisícovku vyhranou z obálky Blesku důchodce Václav Kasal (70) z Pyšel. „Výhru rozpustím v běžných nákupech. Hodně příjemně mě překvapila. Bylo to nejvíc, co jsem kdy vyhrál,“ popsal senior, který v Blesku čte nejraději o sportu.

Fotogalerie
10 fotografií