Podle serveru TMZ, který o vdavkách informoval, se Cage s Shibatovou vzali 16. února v Las Vegas. Sňatek později potvrdila hercova mluvčí. „Datum je pro ženicha velmi speciální. V ten den by oslavil narozeniny jeho zesnulý otec,“ uvedla. Nevěsta byla oblečená do ručně šitého tradičního japonského svatebního kimona. Nick měl na sobě smoking.

Video: Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video
Video se připravuje ...

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají 

S Shibatovou se Cage seznámil loni na svých cestách po Japonsku. O ruku ji požádal po pár měsících známosti v srpnu prostřednictvím videohovoru. Zásnubní prsten novopečené snoubence hvězda filmové série Lovci pokladů musela zaslat do Japonska dopravní službou, neboť kvůli pandemii koronaviru nemohli cestovat.

Pro Cage je to v pořadí pátý sňatek. V březnu 2019 si během rychlosvatby v Las Vegas vzal vizážistku s japonskými kořeny Eriku Koikeovou (37), s níž se vídal několik měsíců. Po čtyřech dnech požádal o anulaci manželství. Jako důvod uvedl manipulaci své přítelkyně, jež ho měla do chomoutu přinutit ve chvíli, kdy měl mysl zastřenou omamnými látkami.

Cage byl v minulosti ženatý s herečkou Alice Kimovou (37), dcerou Elvise Preslyeho (†42) Lisou Marií (53) a herečkou Patricií Arquettovou (52).

VIDEO: Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
86 fotografií