„Vím, že se s Bleskem vyhrává. Jen jsem nevěřil, že by se někdy usmálo takové štěstí i na mě. V penzi je každá koruna dobrá, jsem nadšený, deset tisícikorun navíc, to je pořádné přilepšení,“ radoval se pan Minčák.

Jak naloží s pěkně kulatou sumičkou, měl od počátku jasno. „Pořídím novou sedačku pro pohodlí a nakoupím respirátory do zásoby. Musím se chránit, přišel jsem o zdraví v hutní údržbě ve vítkovické ocelárně, kde jsem pracoval celý život,“ naplánoval si senior.

Blesk čte prý denně. Začne politickými tématy a skončí u sportu, pravidelně se dívá na horoskop a na úplný závěr si vyluští křížovku. „Kupuji ho pořád, i když žádná soutěž není. Samozřejmě, teď je to napínavé čekat, zda nevyhraju. A budu hrát dál i dnes,“ měl jasno.

Desetitisícová výhra přišla jako předčasný dárek k narozeninám. „Beru to tak. Nějakou korunu budu muset nechat i na občerstvení, dobrůtky všeho druhu,“ usmíval se výherce DENNÍ HRY.

Jak v Trháku vyhrát 500 000 Kč? Ze všech zaregistrovaných kuponů do DENNÍ HRY bude 15. března losována hlavní výhra: 500 000 Kč!

Video
Video se připravuje ...

Výherce Trháku Fedor Minčák Karel Janeček