Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záchranáři muži nedokázali pomoci: Rozhořčená rodina je napadla!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: VaB - 
5. března 2021
17:36

Vyjížděli zachraňovat lidský život, pacientovi už ale nebylo pomoci. Rodina se s úmrtím svého člena nechtěla smířit. A nenapadlo je nic jiného, než napadnout záchranáře! Členka posádky skončila kvůli tomu v nemocnici.

Bylo pondělí, kolem čtvrté hodiny odpoledne. Záchranářská posádka z Bratislavy vyjížděla do Buzulucké ulice k muži, kterému se těžce dýchalo. „Hned po příjezdu čelila naše posádka verbálním útokům ze strany příbuzných pacienta,“ uvedl pro TV JOJ mluvčí záchranářů Viktor Wurm. 

Když zdravotníci konstatovali, že muž je po smrti, útoky příbuzných se vystupňovaly. Posádka se po chvilce přesunula do sanitky kvůli sepsání potřebných informací. Jenže útoky tím neskončily, naopak! 

„Celá situace se vyostřila ve chvíli, kdy jeden z příbuzných kopl do dveří sanitky a přivřel tam nohu naší záchranářky,“ pokračoval mluvčí. Na pomoc si okamžitě přivolali policisty, ti poté raněnou záchranářku převezli do nemocnice. Tam byla ošetřena a propuštěna.

„Policie v současné chvíli prověřuje podezření z přestupku proti občanskému soužití. Po doručení lékařské zprávy poškozené bude rozhodnuto o dalším postupu,“ doplnila policejní mluvčí Lenka Ivanová.  

Wells ( 8. března 2021 02:02 )

Kdo jinej banda jedna.

dedeha ( 5. března 2021 19:04 )

Cigáni?

Jirik-ta ( 5. března 2021 18:08 )

Je to chudák

hasmen ( 5. března 2021 17:59 )

Že by OTO ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání