Na sociální síti je Simona Krainová pojmem. Velice často zde totiž vede hádky se svými fanoušky i odpůrci, co na ní nenechají niť suchou. Vnadné modelce s postavičkou antické bohyně se nyní opět podařilo leckomu nadzvednout mandle: v současné době se nachází na luxusní dovolené na francouzském Svatém Martinu. Na svůj instagram navíc láduje několikrát denně fotky, jak si ve zdejším exotickém ráji společně s manželem Karlem Vágnerem mladším (45) a synky Brunem (8) a Maxem (10) užívá každou minutu… Zatímco v Česku panuje tvrdý lockdown a všeobecná nespokojenost.

Jenže to je právě ten kámen úrazu. Když zveřejní fotku, na níž hraje prim její (skoro) obnažený zadeček, s popiskem „z okresu do okresu, z pláže na pláž, zůstáváme tady, byť jsme v tom s vámi, držte se“, působí to tak trochu jako provokace. Tím spíš, když rajcovní snímek doplní provařený hashtag „good vibes only“. Nikoho nejspíš nepřekvapí, že se místo pozitivních reakcí a obdivných komentářů dočkala svůdná modelka spíše rozčilených reakcí od jejích českých followerů, kterým současná situace v tuzemsku opravdu nepřipadá moc k smíchu.

VIDEO: Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Někdy je lepší opravdu mlčet… Hlavně, že jste V TOM s námi, díky!“ reagovala například jedna fanynka, a z jejích slov nešlo necítit ironii. „Tak to je vtip týdne, možná i měsíce… Já taky soucítím s hladovými, asi jim pošlu fotku řízků s nějakými prázdnými frázemi,“ přidala se další. „Tak teda mně vůbec nevadí, že jste u moře. Kdybych měla prachy a možnost, tak letím taky... Ale ten komentář je fakt na flákanec. Já se v práci můžu jen každý den dívat na to zoufalství v nemocnici. Good vibes only... asi ne... sorry jako.“

V tomto duchu se nesla většina komentářů. Přestože Krainová obvykle na všechna negativní slova velice ostře odepisuje (a servítky si nebere, takže ani pro nějakou tu vulgaritu nejde daleko), tentokrát se zdržela jakékoliv reakce. A jak jí to na Svatém Martinu sluší, to se můžete mrknout do naší galerie. Přestože by podle mnohých svých příznivců měla více přemýšlet, než něco vypustí do světa, zůstává pravdou, že jí to sluší. Vždyť jenom málokdo by tipoval, že bude mít za dva roky půlstoletí na krku, no ne?

VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
72 fotografií