Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dramatické chvíle: Holčička (2) se zřítila z balkónu v 12. patře! Poslíček ji chytil do náruče

Autor: rc - 
2. března 2021
12:47

Hrdinského činu byli svědky obyvatelé Hanoje. Řidič dodávky Nguyen Ngoc Manh (31) zrovna doručoval zásilku do jednoho z bytových domů, když si všiml malé holčičky (2), která visela z balkónu ve dvanáctém patře! Neváhal, vyběhl ze svého auta a vyšplhal na střechu. Batole se mu jako zázrakem podařilo chytit.

Výkřiky zděšení a strachu! Na sociální síti TikTok se objevilo video, které bylo natočeno v Hanoji ve Vietnamu. Ve videu je vidět batole, které se doplazilo na balkón a prolezlo mezi zábradlím. Holčička, které podle informací britského deníku Daily Mail byly pouhé dva roky, se chytla zábradlí a zůstala viset! Balkón se nacházel ve dvanáctém poschodí domu. Šokující okamžik zachytila obyvatelka žijící v protějším domě.

V tu chvíli však k domu přijel Nguyen Ngoc Manh. Jednatřicetiletý řidič dodávky tam zrovna doručoval balíček, když viděl nebohé dítě viset z balkónu. „Seděl jsem v autě a čekal, až doručím nějaké věci klientovi v protější budově, když jsem uslyšel plakat dítě. Myslel jsem, že to dítě jen rodiče pokárali. Brzy poté jsem však slyšel někoho křičet o pomoc. Vystrčil jsem hlavu z auta, rozhlédl se kolem a viděl dívku, jak leze z balkonu,“ popsal dramatický okamžik Manh. Vylezl proto na stříšku ve spodní části budovy.

Video  Dramatické chvíle: Holčička (2) se zřítila z balkónu v 12. patře! Poslíček (31) ji chytil do náruče  - TikTok
Video se připravuje ...

Holčičce v té chvíli došly síly a pustila se. Padala neuvěřitelných 49 metrů. Stříška však byla křivá a Manh ztratil balanc. Viděl ale, že holčička padá dolů. Poskočil proto dopředu a podařilo se mu chytit batole do náruče. „Když k incidentu došlo, moc jsem nepřemýšlel. Všechno se stalo během minuty,“ dodal Manh s tím, že jeho dcera je také dva roky stará. Holčička skončila v nemocnici s lehkými zraněními. Zranění utrpěl i Manh, který si způsobil vykloubení paže.

Video  Dramatické chvíle: Holčička (2) se zřítila z balkónu v 12. patře! Poslíček (31) ji chytil do náruče  - TikTok
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi