Nela Boudová se v tichosti rozešla s otcem svých synů, Andreje a Dalibora, Janem Lekešem (53), na kraji padesátky se provdala za svého letitého kamaráda Alexandra a deset měsíců nato se rozvedla. Ale na mužskou náruč rozhodně nezanevřela.

Naopak velmi často o svém příteli mluví, a byl dokonce u toho, když se vyfotila s rouškou mezi nohama. „Říkal: ,To není možné, ty jsi blázen, fakt střelená!' Byla to vlastně trošku prověrka našeho vztahu. Nakonec jsem usoudila: Jó, tenhle člověk je skvělej, protože má smysl pro humor a nesoudí,“ svěřila se v rozhovoru pro Proženy.Blesk herečka, která se na sociální síti mužem pochlubila.

VIDEO: Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče!

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Někdy, někde je život ještě v pořádku... i když je trapnej a chtěl by mě furt olizovat,“ okomentovala společnou fotku z hor Nela. Nejedná se však o jejího partnera, nýbrž o dobrého kamaráda, který je ženatý a navíc ho veřejnost dobře zná. Je jím totiž známý novinář a moderátor Jan Tuna (48).

 „Jen ať to dělá, jo jo,“ míní herec Martin Zounar (53). Podle rozpustilého výrazu jí to „olizování“ zas tak moc nevadí.

VIDEO: Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10).

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10). Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií