Okatá pěnice Dorota Nvotová, dcera herečky Anny Šiskové (60), si proti sobě obrátila množství svých příznivců. Poté, co dala do veřejné aukce své písničky (a rozhodně ne za malý peníz, jeden song vyšel zájemce na 800 euro, tedy téměř 21 tisíc českých korun), odcestovala v prosinci na Maledivy a od té doby plní své sociální sítě záběry z tohoto tropického edenu. Nvotová má totiž cestovní kancelář, v níž nabízí nejrůznější zahraniční pobyty, a tak sbalila kufry i synka, který beztak na Slovensku nemůže chodit do školy, a místo toho mu dopřála ideální „dětství během korony“, jak avizuje na facebooku.

„Jsem tu od 29. prosince a zdržím se, dokud neotevřou školy pro prvňáčky,“ přiznala slovenskému deníku Nový Čas muzikantka. Kdo by ale čekal, že si tu někdo užívá nějakého luxusu, ten je na omylu. „Bydlíme zde velice jednoduše, v nezařízeném domě ve vesnici, peru v ruce, chodím s místními ženami pro vodu, večer se synem na ryby... A mezi všemi úkoly a prací se stihneme sotva hodinku i počvachtat v moři,“ popisuje na sociální síti Nvotová svou každodenní rutinu. Syn Filip (7) se samozřejmě věnuje distanční výuce, akorát ne z šedé Bratislavy, ale učí se pod palmami známého ostrovního státu na jihu Asie.

VIDEO: Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná!

Video
Video se připravuje ...

Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Díky Bohu za mou práci, kterou jsem nemohla vykonávat po celý minulý rok a teď můžu, pro všechny, kteří sem za námi jezdí na dovolenou,“ libuje si Nvotová, co se objevila i v několika filmech – zazářila například v poetickém snímku Orbis Pictus, v komedii Perníková věž nebo v dramatu Děvčátko. Vzhledem k tomu, že ji pandemie koronaviru připravila o všechny zakázky na poli umění, má alespoň čas věnovat se svému malému synkovi – a také svému byznysu. „Myslela jsem si, že ještě větší smůlu, než pracovat v kombinaci umělec s cestovkou, snad ani nemůže jeden člověk během pandemie ani mít…“ stýskala si.

Karta se ale záhy obrátila. „Najednou se alespoň Maledivy otevřely, jako jediné ze všech našich destinací, které děláme v naší cestovní kanceláři, a tak jsme zpět ve hře.“ Pozvánku, kterou milovníky cestování lákala na Maledivy, ovšem nepojala moc šťastně.

Navrhla jim totiž raději prodat majetek a ujet na ostrovy. „Možná vás napadne, že na to nemáte, ale budete překvapeni, cenově to není až tak strašné. Já osobně, kdybych musela prodat televizi a auto, tak by mi to za to stálo, abych nemusela být měsíc s malým zavřená doma,“ tvrdila.

VIDEO: LESK! Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Fotogalerie
40 fotografií