Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chodce (†80) srazilo auto a ujelo, jeho dceru odvedli v poutech: Jak pokročilo vyšetřování?

Autor: yks - 
23. února 2021
15:27

Tragickou dopravní nehodu v Třebichovicích na Kladensku vyšetřuje od sobotního večera policie. Když v obci srazilo auto seniora (†80), vystopovala poškozené vozidlo a následně měla podle agentury Aktu.cz z domu odvést jeho dceru. A jaký je vývoj v případu?

Lidský život vyhasl v sobotu v nenápadné vísce Třebichovice na úpatí Vinařické horky na Kladensku. Těžko si lze představit zděšení kolemjdoucích, kteří okolo deváté večer našli na chodníku ležet těžce zraněného seniora. Samozřejmě hned zalarmovali záchranáře i policii.

 „V sobotu kolem 21. hodiny jsme přijali oznámení o muži ležícím u vozovky v obci Třebichovice. Policisté po příjezdu na místo zahájili resuscitaci, v níž pokračovali až do příjezdu záchranné služby. Muž, ročník 1940, však zraněním podlehl,“ řekla Blesku mluvčí středočeské policie Vendulka Marečková s tím, že řidič z místa nehody ujel, ale auto, které to mohlo způsobit, bylo vypátráno.

Podle agentury Aktu.cz, jejíž reportér byl na místě, mělo auto rozbité čelní sklo na straně řidiče a utržené levé zpětné zrcátko. Nacházet se mělo zaparkované nedaleko domu dcery zemřelého muže.

Policisté pak v domě zvonili a po dlouhé komunikaci skrz okno vyšla z domu ztěžka komunikující žena jen v noční košili, svetru a v pantoflích. Tu policisté poté, co se vrátila pro kalhoty, odvedli v poutech do služebního auta a odvezli ji. Na místo pak podle Aktu.cz dorazila také kriminálka, a před domem bylo umístěno žluté plastové číslo označující možný důkaz, jímž byly podle Aktu.cz stopy krve.

Blesk samozřejmě zajímalo, jak pokračuje vyšetřování tohoto politováníhodného incidentu, policie je ovšem v tomto případě na informace skoupá. „S ohledem na probíhající vyšetřování nebudeme dnes sdělovat žádné informace,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Nováková. Doplnila, že kriminalisté čekají na znalecké posudky a nikdo ve věci zatím obviněn nebyl.

 

 

nika70 ( 23. února 2021 19:46 )

Mám migrénu, tak mi to nemyslí. To jako, že ho srazila jeho vlastní dcera?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání