Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásná Erika (†37) vyrazila během lockdownu na výlet a ztratila se: Její mrtvolu našli v poušti

Autor: shp - 
24. února 2021
19:21

Pohledná maminka Erika Lloydová (†37) z kalifornského Walnut Creek už měla po krk lockdownu vyhlášeného kvůli pandemii koronaviru. Vyrazila proto na výlet, aby si vyčistila hlavu. To se jí bohužel stalo osudným. Žena zmizela a podařilo se ji najít až po osmi měsících. Byla mrtvá.

Erika zmizela po sedmihodinovém výletu do Národního parku Joshua Tree v Kalifornii 14. června 2020. Rodina, která se starala o jejího syna, s ní ztratila kontakt o dva dny později. Eričini rodiče Wayne a Ruth řekli podle webu Daily Star, že jejich dcera nutně potřebovala změnu.

Lockdown ji psychicky ničil

Lockdown vyhlášený kvůli covidu jí prý už lezl na mozek. „To, že byla zavřená skoro tři měsíce, nemohla pracovat a snažila se učit doma syna, ji pomalu dostalo,“ řekla Ruth. Erika na tom nebyla psychicky dobře a potřebovala pryč. Proto vyrazila na svou výpravu. Výlet však dopadl naprosto tragicky. Žena při něm zemřela.

S těžkým srdcem oznamujeme, že ostatky, které byly identifikovány Úřadem šerifa v San Bernardinu, patří Erice,“ uvedl bratr Colin na sociální síti. Jestli se Erika stala obětí trestného činu nebo nešťastné náhody, není dosud jasné. Snad to pomůže objasnit další vyšetřování.

Osm měsíců planých nadějí

Vůz Eriky, černá Honda Accord, byl nalezen už 16. června 2020, pouhé dva dny po jejím zmizení. Byl poškozený a nalézal se na okraji Národního parku Joshua Tree. Jenže po Erice nebyly nikde ani stopy. Celých osm měsíců rodina doufala, že se ji podaří najít. Její naděje se ale obrátily ve smutek.

Video: Krimi případ z Česka - brutální smrt stopařek

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání