Toto auto bylo ukradeno našim přátelům ze Slovenska. Nasdílela jsem to s prosbou o pomoc a moc doufám, že se ho podaří najít. Tím, že jsem to dala na svůj profil, si hodně lidí myslí, že se jedná o naše auto, ale není to tak. Moc všem děkuji za pomoc,“ řekla Bagárová Blesku poté, co na svém Instagramu zveřejnilia fotografii ukradeného auta v hodnotě šesti milionů korun. Kromě Moniky sdílely událost i další známé osobnosti. Mezi nimi byl hokejista Miroslav Blaťák nebo fotbalista Alex Král.

Lamborghini je jedno ze tří aut, které si od slovenské firmy Easy Cars Slovakia s.r.o. více než před měsícem půjčil muž jménem Jakub G. Kromě dosud nenalezeného Lamborghini Huracan Evo měl půjčené i Audi R8 V10 a Mercedes benz G. Neobtěžoval se je ale vrátit.

„V pátek 12. února všechna tato auta zmizela z GPS navigace. Mercedes Benz třídy G se našel, ale nájemce ho stihl prodat a přepsat na jiného majitele se zfalšovanými doklady. Audi R8 se pak našlo u Plzně, ale Lamborgini Huracan Evo černé barvy a poznávací značky BT 666CG se stále hledá,“ řekla Blesku právní zástupkyně společnosti Lucie Benešová. 

Odměna

Zloděj v „lambu“ znefunkčnil GPS, poslední záznam o poloze luxusního fára byl v Praze 12. „Poslední poloha Lamborghini byla zaznamenaná minulý pátek v zahrádkářské kolonii v pražských Komořanech,“ dodala Benešová.

Případ řeší policisté. „Případem se zabýváme, jedná se o trestný čin podvod, za nějž pachateli hrozí až osmileté vězení,“ řekl Blesku mluvčí pražské policie Jan Daněk s tím, že podezřelého muže budou k věci vyslýchat.

Za kradené lamborghini v hodnotě 5 570 000 Kč byla ve čtvrtek vypsaná také odměna, firma, jíž auto patří, za jeho nalezení nabízí až půl milionu. 

Fotogalerie
13 fotografií