V září loňského roku slovenská herečka přiznala, že její manželství s producentem Jiřím Kounickým (40) krizi neustálo. Vlastině Svátkové tak nevyšlo již druhé manželství, ze kterého si odnáší nejmladšího syna Matyáše. Předchozí dva chlapce má s režisérem Danem Svátkem (45).

„Manžel se rozhodl to řešit rozvodem a já to respektuji. Byla jsem naivní, žila jsem podle nějakých vysněných představ a neviděla realitu. Pořád jsem se snažila, aby vše bylo skvělé a dokonalé, ale to není. Chyba není jen na straně manžela, ale i na mojí,“ svěřila se Blesku herečka, jak došlo ke konci jejího druhého manželství. S manželem se proto domluvili, že dům, ve které žijí, prodají a každý si půjde svojí cestou.

Netrvalo dlouho a Vlastina našla nové útočiště, malebný dm se zahradou. A od té doby si ho postupně předělává k obrazu svému. Pochopitelně nezapomíná ani na své tři syny, kteří tam budou bydlet s ní. To dokazují i nejnovější záběry z vnitřku nového bydlení, kde nechala herečka své příznivce nahlédnout do dětského pokojíčku. V něm je sice zatím jen dětská palanda, nutno ale uznat, že je opravdu nádherná a Svátková na svých dětech nijak nešetří. Sama si nedávno udělala radost, když si koupila obstarožní křeslo, které si nechala očalounit pestrobarevnou látkou ze staršího kabátu. A vznikl z toho tak velmi originální kousek...

VIDEO: Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií