Není pochyb o tom, že si Dagmar Havlová v poslední době oblíbila sociální sítě. Na instagramu je stále aktivnější – nejenom při komentování příspěvků svých kolegyněk z herecké branže, ale i co se přidávání vlastních příspěvků týče. Poslední fotka, kterou se rozhodla sdílet s téměř 70 tisíci followery, je ovšem skutečným archivním pokladem. Herečka, kterou si diváci zamilovali například jako hubatou Vlastičku z komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntag, závodnici Mimu z Upíra z Feratu či jako všetečnou paní Horvátovou z hořké komedie Vlastníci, totiž zveřejnila fotku z dětství.

Na černobílém snímku, na němž je jí pouhých 9 let, je jasně vidět, že už tehdy měla bývalá první dáma zálibu v nošení roláků, která se jí drží dodnes. Nicméně, kdo by čekal, že ve čtvrté třídě povinné školní docházky bude malá Dáša za princeznu, ten by se mýlil. V té době nosila Dagmar, tehdy ještě Veškrnová, krátký sestřih! „Vlasy mi ostříhala sestra a ve škole jsem si za to vysloužila přezdívku ‚Vrabčák Vojta‘. Proč zrovna Vojta? Nevím. Jen vím, že jsem se od té doby rvala, prala a vůbec jsem se neprojevovala jako holčička,“ zavzpomínala Havlová.

VIDEO: Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali.

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali. Jan Samuel

„To je senzační vzpomínka, Dagmarko,“ bavil se například moderátor Jan Musil (53). Modelka Pavlína Němcová (48) podotkla, že i jako dítko byla Dagmar velice krásná. Podobně to ostatně komentovaly i herečka Kateřina Hrachovcová (46) nebo zpívající modelka Jitka Boho (29). Slušelo jí to zkrátka i s chlapeckým účesem... a chlapeckým chováním.

To ale nebylo vše – Havlová na sebe prozradila ještě jednu pikantérii, tentokráte současnou: „Myslela jsem, že se to změnilo, ale víte, čím jsem si dnes udělala radost? Koupila jsem si pájku! Ano, pájku a cín. Budu pájet, slepovat a tvořit. Těším se jak malej kluk,“ svěřila se tato dáma, která je přitom pro mnohé ženy dnes synonymem elegance a vytříbeného módního vkusu.

VIDEO: Dagmar Havlová: Letos budu bez dovolené, nechci přenášet zmutované viry!

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová: Letos budu bez dovolené, nechci přenášet zmutované viry! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
63 fotografií