Herci Kit Harington (34) a Rose Leslieová (34) se dva roky po hvězdné, byť skromné svatbě, na kterou pozvali mnoho kolegů z „divokého Západozemí", stali tento týden rodiči.

Narození potomka potvrdili nikoliv prohlášením, ale první společnou vycházkou po Londýně v úterý 16. února. Drobeček s prozatím neznámým jménem klimbal v nosítku na maminčině hrudi. Jejich mluvčí následně novinku oficiálně stvrdil. „Je to chlapeček a jsou velmi, velmi šťastní,“ uvedl pro server E! News.

Video: Noční král ze seriálové Hry o trůny Furdík: Co říká na neslavný konec?

Video
Video se připravuje ...

Noční král ze seriálové Hry o trůny Furdík: Co říká na neslavný konec? Luboš Procházka, Jan Jedlička

Harington si v kultovním blockbusterovém seriálu Hra o trůny, vysílaném v letech 2011–2019, zahrál jednu z hlavních postav, nemanželského syna lorda Eddarda Starka ze Zimohradu Jona Snowa (Sněha). Leslieová ztvárnila Ygritte, Divokou ženu sídlící za Zdí.

V roce 2012 se dali dohromady, jejich vztah ovšem náhle skončil, podobně jako tomu bylo v seriálu. Poté spolu začali tajně chodit a po letitých teoriích o znovu zažehnutém plamenu lásky a desítkách společných fotografií vztah v roce 2016 znovu potvrdili. V roce 2018 se vzali.

VIDEO: Hvězda Slunečné přistižena se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné přistižena se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
90 fotografií