Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dcera (†12) právníka Michaela Jacksona zemřela dva týdny po nehodě na kole

Autor: shp - 
17. února 2021
14:36

Malá Molly Steinsapirová (†12) z Los Angeles spadla při děsivé nehodě z kola a utrpěla vážná poranění mozku. Dívenka, jejíž otec je právníkem zpěváka Michaela Jacksona (†50), statečně bojovala o život v nemocnici. Bohužel byla ale její zranění vážná a po dvou týdnech jim podlehla.

K tragickému pádu z bicyklu došlo 31. ledna letošního roku. Molly jela na kole z kopce, a i když měla na hlavě helmu, utrpěla po karambolu vážné poranění mozku, informoval Daily Mail. Dívenka si vyjela s kamarádkou Eme, která po neštěstí ihned upalovala domů zalarmovat maminku.

Kamarádka uháněla domů

Eme je úžasná kamarádka. Její statečnost a síla bezpochyb zachránily Molly život,“ uvedla zanedlouho po osudném pádu maminka dívenky Kaye Steinsapirová na sociální síti. V tu dobu byla ještě její dcera naživu a na nemocničním lůžku bojovala, seč jí síly stačily.

Kaye taktéž poděkovala „ženě, která se zastavila, zavolala záchranku a zůstala s naší dívkou, zatímco Eme běžela domů. Děkujeme za ni Bohu.“ Po hospitalizaci to jednu dobu dokonce vypadalo, že se Molly ze svých vážných zranění dostane. Rodičům svitl záblesk naděje.

Naděje před smrtí

4. února Kaye napsala: „Výsledky magnetické rezonance jsou dobré. Tak se nám ulevilo.“ Jenže tělíčko Molly zranění nakonec nevydrželo. V pondělí svou bitvu o život prohrála. „Molly byla přivolána Bohem domů,“ napsala zarmoucená Kaye. Osud dívky sledovaly tisíce lidí.

Šlo zejména o fanoušky zesnulého krále popu Michaela Jacksona. Rodiče Molly jsou právníci. Její tatínek Jonathan Steinsapir je přitom advokátem hájícím zpěvákovu pozůstalost. Naposledy se soudil s HBO kvůli kontroverznímu dokumentu Leaving Neverland, kde je vylíčen jako pedofil.

Byli jsme požehnáni, že jsme mohli být její rodiče

I když jsou naše srdce zlomena tak, že cítíme, že se nikdy nezotaví, nacházíme útěchu v tom, že tu s námi byla Molly dvanáct let, které naplnila láskou a radostí. Jsme nesmírně požehnaní, že jsme mohli být jejími rodiči,“ uzavřela zarmoucená maminka.

Video  Trailer k filmu Leaving Neverland  - HBO
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi