Devadesátiminutový rozhovor, rozdělený do dvou částí, odvysílá americká stanice CBS už 7. března. Mělo by se jednat o velmi osobní zpověď, ve které by Meghan Markleová a princ Harry měli promluvit o životě pod královským pláštěm, loňském odchodu z rodiny a současném žití v Kalifornii.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Ačkoliv palác v minulosti stručně informoval, že utečencům ze Sussexu nebude bránit v rozdávání rozhovorů, posezení s Oprah Winfreyovou královské rodině hnulo žlučí. Je všeobecně známo, že pro moderátorku není žádné téma tabu. V reakci na nadcházející výbušnou zpověď učinila Alžběta II. (94) podle serveru Daily Mail nekompromisní odvetu. Meghan a Harrymu plánuje odebrat patronáty nad institucemi a organizacemi.

Vévodkyně například ztratí pozici ambasadorky Národního divadla, Harry přijde o záštitu nad Anglickou rugbyovou reprezentací, Anglickou rugbyovou ligou a Londýnským maratonem. Kromě toho ho chce královna Alžběta připravit o zbývající vojenské tituly. Harryho babiččino rozhodnutí údajně rozzlobilo. Svých hodností si velmi cení a nerad by o ně přišel. Zda se tyto hrozby nakonec vyplní, ukáže ale asi až obsah očekávaného interview.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
89 fotografií