Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž po nehodě s vlakem utekl: Policii pak sdělil, že spěchal k zubaři!

Autor: rc - 
17. února 2021
12:49

Kuriózní omluvu za opuštění místa nehody si v pondělí vyslechli policisté na Pelhřimovsku. V ranních hodinách u obce Zajíčkov došlo na železničním přejezdu ke srážce auta s vlakem. Řidič (24) auta však od nehody zmizel, ovšem později se na místo vrátil s tím, že spěchal k zubaři na preventivní prohlídku, kterou si nemohl dovolit zmeškat! Bál se, že by o svého zubaře mohl přijít.

V pondělí v ranních hodinách policisté na Pelhřimovsku vyjížděli k nehodě, která se stala u obce Zajíčkov. Na tamním železničním přejezdu došlo ke srážce osobního vozidla s vlakem. Čtyřiadvacetiletý řidič si špatně očistil přední sklo a navíc přehlédl signalizační zařízení na přejezdu a narazil do zadní části vlaku. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, ovšem poté, co na místo dorazili strážci zákona, po řidiči nebyly ani stopy!

Policisté později zjistili, že muž z místa nehody odjel na preventivní prohlídku k zubaři! K stomatologovi ho svezli jeho příbuzní, kteří jeli za ním. Ovšem později se na místo vrátil. „Tam už policisté šetřili dopravní nehodu s neznámým pachatelem. Na dotaz policistů, proč z místa odjel, uvedl, že preventivní prohlídku musel absolvovat stůj co stůj. Jinak by svého zubaře ztratil. A dodal, že jistě všichni víme, jak je těžké v dnešní době najít zubaře,“ uvedla pro zpravodajský web Denik.cz policejní mluvčí Dana Čírtková.

VIDEO: U Nesovic se po čelním střetu zranilo šest cestujících

Video  U Nesovic se po čelní střetu zranilo šest cestujících  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání